torsdag 23 maj 2013

Lite av varje

Gick bra på träningen idag. Ska snart springa vårruset men jag börjar känna av mig svaga fotled när jag springer. :( Men jag får väl varva gå/jogga/springa  och sen fortsätta att träna upp den.

Har snart nått mitt första delmål!!! Då ska jag unna mig någonting fint tänkte jag.

Imorgon ska jag morgonträna men vi får se om det blir gymmet eller ett gymstickpass hemma :) Kan nog köra rätt hårt hemma med :) Ska höra med min kollega om jag kan åka och träna på rasterna i helgen. Tänkte att kanske, kanske , kanske så når jag delmål 1 på onsdag :) Håll tummarna för mig!

Har som sagt varit och hälsat på bästa A i kväll och naturligtvis så pratade vi om det fruktansvärda som hänt här i Boden och det känns så skrämmande att någonting sådant får hända och att det faktiskt hände här i lilla Boden. Hur är man funtad när man kan mörda och stycka en människa!!???
Troligast är det någon hon kände och nu är en person anhållen som skäligen misstänkt för mordet.

Stackars hans föräldrar och anhöriga. De blir ju också drabbade.

Nu byter jag ämne igen. Har haft lillprinsen här idag och jäklar vad prickig han är av kopporna och kliar gör det också. Tycker sååå synd om honom. Han kan ju inte uttrycka vad han vill och säga hur mycket det kliar och vart det är värst. Han förstår ju inte varför det kliar och gör ont på hans lilla kropp. Har försökt badda med potatismjöl under dagen och gett lite Alvedon mot den värsta febern. Stackars liten <3

M är borta i Piteå med jobbet i dag och i morgon. Han bor på Furunäsets Hotell ( det med spöken) och jag saknar honom redan. Han är den finaste människa jag vet. Skulle bara ha träffat honom tidigare i mitt liv <3 Hoppas att han fortsätter att stå ut med mig!!!

Nu är det läge att säga god natt och krypa ner i sängen och sova. Jag har sov sällskap i alla fall. Min älskade vovve kommer garanterat att sova med mig i sängen.

Kram Susanne <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar