lördag 4 maj 2013

Träning,mat,träning.....

Känns som att det är det enda jag gör :) Men ska det bli resultat så är det bara att kämpa på.

Cyklade till Winternet igår och tränade innan jobbet, cyklade hem på kvällen. Cyklade till jobbet på morgonen, åkte och tränade och i dag blev det backträning på löpband och rodd. Nu är jag så j-a trött!! Trodde att jag skulle bli pigg av att träna ;) Sen så ska jag naturligtvis cykla hem sen ikväll också. Tur att jag har en bra bok att lyssna på i telefonen.


Maten sen då!! Jag tycker att jag äter hela tiden. Små portioner men många :) frukost, mellanmål,lunch,mellanmål,middag,mellanmål och så håller det på :D Men det ger tydligen resultat iallafall.
7kg - idag på morgonen!!! Ska bli jäkligt roligt att se vad vågen på Winternet säger på måndag. Ska även kolla med måttbandet om det blivit någon skillnad :) Jeansen har i alla fall blivit stora :)


Känns riktigt bra faktiskt. Risken är bara den att jag kanske blir lite manisk ;)

Nu är det lite mindre än 3 timmar kvar på denna arbetsdag.

Imorgon ska jag inte på gymmet (tror jag) ska bara cykla till och från jobbet och gå i trapporna här på jobbet. 128 trappsteg är det visst!! Det är träning det med :D



Kram Susanne <3

1 kommentar:

  1. Himmel och pannkaka vad du tränar och cyklar =) Det kommer gå med en rasande fart det här.. Tur du har en bit till jobbet så du hinner cykelträna =)
    Ska bli spännande att höra resultatet idag =)

    Kram

    SvaraRadera